(Her)ontwerpen van onderwijsproducten

Met creatieve ideeën en concrete oplossingen helpt Alias Onderwijs nieuwe mogelijkheden te creëren binnen leergangen, leermethoden en trainingen. Zij gebruikt hiervoor moderne technische hulpmiddelen als e-learning, applicaties en (VR) gaming.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de stappen die Alias Onderwijs volgt tijdens het (her)ontwerpen van onderwijsproducten.

Leergang/leermodule Scan
De scan onderzoekt in hoeverre bestaande leergangen geschikt zijn om te digitaliseren. De scan geeft een grafische weergave van de mogelijkheden van uw organisatie aan de hand van vragenlijsten.

Ontwerp van uw (digitale) leergang/module
Het ontwerp is een beschrijving van wat het product zou kunnen zijn en het middel dat u daarvoor nodig heeft. Dit kan elk middel zijn zoals instructiekaarten, werkboeken en films en ook moderne middelen als e-learning, applicaties en (VR) games. Het middel is afgestemd op de mogelijkheden en behoeften van uw organisatie, medewerkers en studenten.
Met creatieve ideeën en complete oplossingen helpen wij u verder.

Ontwikkelen van volledige leergangen/methoden
Bent u tevreden met het ontwerp?  Alias Onderwijs helpt u graag met de ontwikkeling van uw nieuwe leergang. Samen met haar developers maakt zij complete onderwijsproducten op maat. Door te werken in korte sprints behouden we focus, leveren we meetbare resultaten en kunnen producten gefaseerd getest en geïmplementeerd worden.

Vragen?
Heeft u behoeften aan een (her)ontwerp van onderwijsproducten en heeft u interesse in de werkwijze van Alias Onderwijs? Neemt u dan contact op ons op. Wij helpen u graag verder.