Over ons

Alias Onderwijs is een bedrijf, opgericht in 2012. Alias Onderwijs is een buitengewoon ontwerpbureau dat organisaties helpt om expertise van hun medewerkers en de mogelijkheden van moderne ICT-middelen optimaal in te zetten.

Met haar team van onderwijsexperts en developers creëert Alias Onderwijs unieke onderwijsproducten voor organisaties die leren faciliteren en/of leren willen implementeren.  Alias Onderwijs heeft een grote expertise in het creëren van onderwijsproducten voor mensen die specifieke ondersteuning nodig hebben bij leren en ontwikkelen. Dit doet zij door haar creativiteit en expertise van onderwijs, moderne technieken en Video Interactie Alias ondersteuning (VIA) in te zetten tijdens het ontwikkelen en (her)ontwerpen van leergangen, leermethoden en trainingen.

Alias Onderwijs wil middels haar visie, uitgangspunten, werkwijze en onderwijsproducten een bijdrage leveren aan leren en ontwikkelen van mensen. Om dit te kunnen realiseren faciliteert zij onderwijsontwikkelaars en onderwijsaanbieders bij het initiëren van leerprocessen. Het aanwenden van het eigen leervermogen maakt dat intrinsieke motivatie ontstaat bij hen die willen leren. Op die manier ontstaat er leerbereidheid die op tal van manieren kan worden benut. Moderne technieken kunnen deze leerbereidheid behouden of vergroten.

Werkwijze
Onderwijsvernieuwing is geen revolutie maar een evolutie. Moderniseren van onderwijs gaat met kleine stapjes. Alias Onderwijs werkt daarom in fasen. Elke fase geeft een concreet product die direct gebruikt kan worden in uw organisatie.

Nog niet toe aan een (her)ontwerp? Alias Onderwijs heeft een aantal methoden ontwikkeld die u direct kunt inzetten in uw lessen. Hiermee zet u al een eerste stap in de vernieuwing van het onderwijs. Tevens bieden wij een aantal trainingen, zogeheten quick wins, waarin u ervaring opdoet met gratis beschikbare ICT middelen.

Vragen?
Heeft u interesse in onze visie of de werkwijze van Alias Onderwijs? Neemt u dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze visie en werkwijze.

Kennis delen om te groeien
Iedereen die van de diensten gebruik maakt, is van harte uitgenodigd om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze kenniseconomie. U als klant bent onze kennispartner.