Veilig werken voor iedereen

Veilig werkenEen zeer praktische methode die in tien hoofdstukken de basiskennis voor veilig werken in een arbeidssituatie behandelt. Met onder meer, herkennen van onveilige situaties en handelingen, veilig werken met machines en gereedschappen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen. De methode is een uitstekende voorbereiding op een eerste leer-werktraject.

kosten
Alias Onderwijs biedt diverse mogelijkheden om de Leer veilig werken methode in te zetten. Zo kunt u de werkboeken in hardcopy bestellen of cursisten individueel via i-pads of een computer met de methode laten werken. Ons online systeem onthoudt alle antwoorden en start automatisch vanuit de laatste werksessie. U betaalt 20 euro per gebruiker. Bij een grote afname hanteren wij staffelkortingen.

Liever de vrijheid van een organisatielicentie?
Met onze organisatielicentie bepaalt u zelf wanneer en hoe vaak u de methode gebruikt. U krijgt een toegangscode voor onze online leeromgeving. Vanuit deze omgeving kunt u de branche methodes ophalen op uw digibord en direct uitprinten voor cursisten. Zo kunt u de Leer veilig werken methode gemakkelijk klassikaal inzetten.
De kosten voor een organisatielicentie worden vastgesteld op basis van de grote van uw organisatie.

Wilt u meer weten?
Neemt u dan contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat.