Complete online VCA-basis methode

Alias Onderwijs biedt een complete VCA-basis methode. Deze methodes bestaat uit interactieve e-learning inclusief filmpjes, games, checklists en oefentoetsen.
Wilt u uw cursisten extra ondersteuning bieden aan uw cursisten? 
Dat kan! Alias Onderwijs biedt de mogelijkheid voor Virtual Classes.

Virtual Classes
Tijdens deze online lessen kunt u live ondersteuning bieden. Virtual classes biedt u de mogelijkheid de mogelijkheid om onafhankelijk van locatie onderwijs en trainingen aan te bieden. U kunt webbinairs geven, contactmomenten aanbieden voor vragen of cursisten samen laten leren. Het enige dat hiervoor nodig is, is een webcam, een computer en een comfortabele stoel.

kosten
Alias Onderwijs biedt diverse mogelijkheden om de VCA-basis methode in te zetten.
Zo kunt u online licenties aanschaffen op de werkboeken in hardcopy bestellen. Online licenties zijn individueel via een i-pad of een computer te volgen. Ons online systeem onthoudt per gebruiker de antwoorden en start automatisch vanuit de laatste werksessie.
Een VCA-basis licentie kost 75 euro en biedt toegang voor 1 jaar. Kosten zijn per gebruiker. Bij een grote afname hanteren wij staffelkortingen.

Wilt u meer weten over onze online branche methodes en prijzen?
Neem dan contact op via het contactformulier aan de linkerzijde van deze pagina.

 

VCAMet het VCA Basis diploma laat je zien dat je veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van jezelf en anderen. Vrijwel alle organisaties in de bouw en industrie stellen dit diploma verplicht voor personeel en (onder)aannemers.

De Alias Onderwijs biedt een zeer praktische digitale VCA Basis training, die je in eigen tempo en vanuit elke locatie kunt volgen.